Området

Ejendommen er beliggende på en af Københavns trafikale hovedpulsårer H.C. Andersens Boulevard. Kun få hundrede meter fra ejendommen er Langebro, der forbinder Christianshavn og Amager med hjertet af København i form af Rådhuspladsen. Den centrale placering i Hovedstaden tilbyder et rigt forretningsliv med caféer og butikker samt fremragende transportmuligheder, der gør det attraktivt at være både bolig- og erhvervslejer i bydelen.

Blot 650 meter fra ejendommen ligger Københavns Hovedbanegård, som med sine mange tog- og busforbindelser kobler København sammen med resten af Sjælland og Danmark. I september 2019 bliver metrostrækningen Cityringen åbnet, hvor 1 ud af 17 nye stationer vil være placeret på Københavns Hovedbanegård. Metrolinjen Cityringen vil give passagerer på Hovedbanegården mulighed for let at komme rundt i alle Københavns bydistrikter, hvor de tidligere har skullet finde vej til Nørreport Station eller Kongens Nytorv for at benytte metroen. Udover at være tæt på adskillige spisesteder i Indre By er lejerne i ejendommen også indenfor gå- og cykelafstand til Tivoli Food Hall og Kødbyen, som med adskillige spisesteder og barer tilbyder noget for enhver smag. Dette gør ejendommens placering ideel med et kulinarisk øjemed – både privat og forretningsmæssigt.

Ejendommens erhvervslejere nyder godt af placeringen tæt på Københavns Hovedbanegård, hvilket giver let adgang til ejendommen for medarbejdere samt forretningsforbindelser.

Den lette adgang til tog og placeringen nær O2, der fører bilister til E20-motorvejen, gør det muligt for ejendommens lejere hurtigt at komme til Københavns Lufthavn og andre dele af Storkøbenhavn.

Området byder på adskillige rekreative områder i form af Tivoli, Ørstedsparken, Stadsgraven samt Københavns havnefronter og Islands Brygge havnebad. Generelt er bydelen karakteriseret ved blandet benyttede ejendomme med erhvervslejemål i stueetagen og bolig- og/eller kontorlejemål på de øvrige plan, hvilket gør, at bydelen altid summer af liv.

På Hovedbanegården passerer samtlige fjerntogs- og de fleste regionalforbindelser på Sjælland samt alle S-togslinjer på nær F-linjen. Hovedbanegården bliver dagligt benyttet af over 100.000 passagerer. Til juli 2019 bliver metro­linjen Cityringen åbnet, som får en station på Hovedbanegården.
Fra ejendommen kan motorvej E20 nås på blot 10 minutter, der med status som en af Danmarks vigtigste forbindelsesveje forbinder Øst- og Vestdanmark samt giver let adgang til Københavns Lufthavn.
Rådhuspladsen, der ligger i begyndelsen af strøget, er et af Hovedstadens mest befærdede steder og byens midtpunkt.
Den 6,5 hektar store park tilbyder med sin grønne natur og store sø et afbræk fra storbyens stress og larm.
Det tidligere forsvarssystem fungerer i dag som et rekreativt område, hvor vandgraven mellem Christianshavn og Amager agerer åndehul for Københavns borgere.
Friluftsbadet midt i København har siden 2002 givet københavnere mulighed for at bade uden at skulle tage turen til Amager eller strandene syd og nord for København.
Tivoli er den anden-ældste forlystelsespark i verden og den mest besøgte turistattraktion i Danmark. Udover de mange forlystelser har parken siden 2017 tilbudt mad for enhver smag i Tivoli Food Hall. I denne Food Hall kan mad og drikke også nydes uden adgangsbillet til forlystelsesparken.
Kødbyen er et af Københavns mest populære samlingssteder. Her ligger slagterierne side om side med restauranter, natklubber og kunstgallerier.

Fliser